Skip to main content

Dit jaar niet 8 weken dicht, maar 8 weken lang open en de mogelijkheid hebben om lekker les te blijven volgen, de gehele zomer lang! Dat klonk mij als muziek in de oren. 

 

Ik wilde erg graag mijn leden de mogelijkheid geven om voor het eerst de gehele zomer van 2019, gewoon lekker te kunnen blijven dansen. Niet iedereen gaat natuurlijk op vakantie en ook al ga je op vakantie, vaak is het dan geen 8 weken lang. Wel is het natuurlijk erg spannend om nieuwe dingen uit te proberen en hoe de reacties erop zullen zijn, vooral om de keuze te maken om het eerst rustig aan te pakken of er gelijk vol voor te gaan. Dat laatste was dus mijn keuze, alsof het al niet spannend genoeg was dit jaar !

Daar gingen we dan vanaf begin juli t/m eind aug kon je je wekelijks aanmelden. Via de website had je de mogelijkheid om je in te schrijven voor allerlei verschillende lessen. Urban, jazz, dancehall, femme en zelfs een nieuwe stijl waacking kon je volgen! Elke week was het weer af tasten hoeveel mensen er zouden komen dansen.. maar elke week zag ik vele aanmeldingen voor de lessen binnen stromen. Of het nou boven de 30 graden was of niet, er waren altijd geïnteresseerden! Zo ontzettend fijn om te zien dat er zoveel leden maar ook niet-leden en zelfs mensen van ver graag wilde komen dansen bij UDC tijdens het zomerrooster!

Normaliteit werken de docenten naar een choreografie toe. Je doet vaak 2 a 3 lessen dezelfde choreografie en elke week komt er weer een stukje bij, zo hebben de dansers de kans om het beste uit zichzelf te halen en de choreografie volledig onder de knie te krijgen. Tijdens het zomerrooster liep dat dus een beetje anders… Elke week hadden de docenten weer een top les voorbereid met vaak een nieuwe choreografie zodat instromen voor iedereen mogelijk was. Voor de docenten was dit ook keihard werken maar ontzettend fijn dat ze hierin mee wilde werken!

Aanstaande maandag begint alweer de start van het nieuwe dansseizoen en ik kan terugkijken op een geslaagde zomer van 2019!

Time flies when you’re having DANCE fun!

Cher

 

Translate »