Skip to main content
0

Chériëlle Dollekamp

Femme

Cher is sinds 1 februari 2019 de eigenaresse van Utrecht Dance Center. Ook geeft ze zelf les bij de dansschool op locatie Zuid-West.

Haar stijlen zijn femme, urban en lyrical/jazz. Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd heeft zij gewerkt als achtergronddanseres en als model voor o.a. Nike. Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op het ondernemen en uiteraard haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen maar vooral samen genieten van een les!

Play Video

Bekijk video Cher

Anouk Timans

Modern/jazz

Anouk is al sinds haar 4de begonnen met het volgen van ballet lessen, op haar 7de kwamen hier ook andere stijlen bij. Toen ze nog maar 11 was, werd Anouk al uitgenodigd voor SYTYCD – the next generation. Na deze auditie wist ze zeker verder te willen groeien in dans, dit leidde al snel naar verschillende wedstrijdteams, dansscholen en het proberen van nieuwe stijlen. Momenteel doet Anouk o.a. uitvoerend werk (zo was ze te zien bij the voice als achtergronddanseres) en daarnaast geeft ze ook op verschillende plekken les waaronder de modern/jazz lessen bij UDC op de donderdagavond!

Play Video

Bekijk video Anouk

Otmar Martina

Commercial/jazz

Otmar heeft o.a gewerkt als danser voor; The Voice of Holland, the MTV Awards en is te zien in maar liefst 2 campagnes van de Doutzen Stories! Naast zijn vak als uitvoerend danser geeft Otmar les en deelt hij met liefde zijn ervaring en passie voor dans met zijn leerlingen. Otmar zal de commercial/jazz lessen geven vanaf donderdag 3 september.

Play Video

Bekijk video Otmar

Kevin Varias

Urban

Kevin Varias heeft zijn diploma behaald op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Hij heeft o.a jazz, ballet, afro, modern en tap en natuurlijk de stijl wat hem meer beschrijft als danser en dat is urban/hiphop.

Kevin; “Het is heel gaaf om van dansen je werk te kunnen maken. Veel gave dingen heb ik mee mogen maken zoals achtergrond dansen bij festivals waar grote Artiesten optreden onder andere Trey Songz, Miguel, Tyga.”

Ook heeft hij aan een aantal televisie programma’s mee mogen doen, waaronder; Battle On The Dance Floor. Daarnaast had hij de grote eer om in het Koninklijk Theatre Carre in Amsterdam te mogen optreden met een dansproductie.

Kevin; ” Ik vind het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt in dansen. Dat men uitdagingen aangaat in dans en dat ik mijzelf ook steeds blijf uitdagen. “

Play Video

Bekijk video Kevin

Sherida Kartowirjo

Heels

Sherida is een allround danseres en choreografeert in verschillende dansgenres die op natuurlijke wijze één worden binnen de muziek. Ze probeert in elke choreografie weer iets nieuws en zorgt altijd voor uitdaging door 360 graden anders te zijn binnen elke creatie die ze maakt.

Sherida danste op de Nederlandse, Duitse, Belgische, Arubaanse en Engelse televisie voor verschillende grote commerciële tv-shows. Zoals The Voice of Holland, Britain’s Got Talent en Dance Dance Dance. In 2019 leefde Sherida haar grootste dansdroom die ze ooit had kunnen wensen door op tournee te gaan in de VS met Aryana Sayeed. Ze danste op podia in Washington D.C., Los Angeles, New York, Texas en San Francisco.

Play Video

Bekijk video Sherida

Luis Pauli

Commercial

Luis Alejandro Pauli is 22 jaar oud en is in de zomer van 2022 afgestudeerd aan het HBO van Lucia Marthas Insititute for Performing Arts in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft Luis al een aantal mooie dingen mogen doen als danser. Werken en trainen met (inter)nationale choreografen, les -en workshops geven bij leuke dansscholen en op het moment is hij bezig met repeteren voor de concerten van de populaire Ketnet serie Like Me. Sinds september heeft hij zijn vaste lessen bij Utrecht Dance Center op de woensdagavond. De beginners/intermediate les staat in het teken van stijlgevoeligheid creëren en leren oppikken van choreografie. De intermediate/advanced les raad hij aan als je jezelf wil uitdagen. Het tempo ligt een stuk hoger en de choreografieën vragen ook wat meer van je. In beide lessen staat plezier centraal en Luis vind het belangrijk dat we van elkaar kunnen leren. Benieuwd geworden? Kom vooral een lesje mee doen!

Play Video

Bekijk video Luis

Claudia Diemont

Urban

Soon more

Play Video

Bekijk video Claudia

Richella Uhlenkamp

Dancehall

Richella heeft in 2016 de dansopleiding PACT afgerond en vond al snel plezier in het geven van dansles. Al ruim 8 jaar heeft zij ervaring als dansdocent en heeft energie voor 100. Die energie geeft ze dan ook graag door aan haar leden. Plezier en kennis vindt zij het belangrijkste tijdens haar danslessen.

Play Video

Bekijk video Richella

Charlotte de Valk

Street/Hiphop

Charlotte heeft ervaring in verschillende dansstijlen; jazz, streetdance, hiphop en Afromix. Charlotte vindt het super om met kinderen te werken en dit sluit ook perfect aan op haar dagelijkse baan als orthopedagoog/kinderpsycholoog. Charlotte werkt in haar lessen aan kracht, uitstraling, teamwork, zelfvertrouwen en vind het tevens belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Charlotte is een zonnetje en zorgt ervoor dat de leerlingen altijd vrolijk naar huis gaan. Charlotte geeft les op de donderdag van 15:45 tot 19:45 uur.

Jo-An Loersmans

Urban kids

soon more..

Translate »