Chériëlle Dollekamp

Cher is sinds 1 februari 2019 de eigenaresse van Utrecht Dance Center. Ook geeft ze zelf les bij de dansschool op locatie Zuid-West.

Haar stijlen zijn urban, femme en dancehall. Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd heeft zij gewerkt als achtergronddanseres en als model voor Nike. Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op het ondernemen en uiteraard haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen. Benieuwd naar de lessen van Cher? Kom dan meedansen op woensdagavond of vrijdag avond!

Bekijk video Chériëlle

Modern/jazz

Sofie Hofstee

Sofie was als kind al met van alles bezig. Ze turnde, deed aan acrobatiek en zat jarenlang bij een jeugdcircus, daar groeide haar liefde voor de podiumkunst. Op haar veertiende begon ze met het nemen van danslessen. Eerst ballroom en latin, maar al snel ook andere stijlen als hip hop, jazz en ballet.
Inmiddels is Sofie een afgestudeerde allround danseres en geeft zij vele danslessen in verschillende stijlen. Vanaf September zal ze modern/jazz lessen gaan geven op de maandag bij UDC.

Bekijk video Sofie

Commercial/jazz

Otmar Martina

Otmar heeft o.a gewerkt als danser voor; The Voice of Holland, the MTV Awards en is te zien in maar liefst 2 campagnes van de Doutzen Stories! Naast zijn vak als uitvoerend danser geeft Otmar les en deelt hij met liefde zijn ervaring en passie voor dans met zijn leerlingen. Otmar zal de commercial/jazz lessen geven vanaf donderdag 3 september.

Coming Soon

Urban

Cedella Steur

Cedella is de nieuwste aanwinst als dansdocente bij Utrecht Dance Center. Nadat Cedella haar dansopleiding succesvol heeft afgerond is ze als allround danseres aan het werk gegaan en heeft o.a. gedanst voor de MTV EMA’S, Assics, Dancers At Work, JME Agency en de Dinnershow.

Cedella geeft op de dinsdagavond de urban lessen bij Utrecht Dance Center.

”Lesgeven doe ik nu 4 keer in de week en ik vind het geweldig, omdat je het proces van een groep doormaakt. Ik vind het ook mooi om een leerling in mijn les te zien groeien.” – Cedella

Bekijk video Cedella

Urban

Tushar Changoer

Tushar is al jaren een vast docent binnen het docententeam van UDC. Tushar is afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts: uitvoerend en docent dans.
Tushar geeft hiphop aan zowel beginners, intermediate en gevorderde groepen. In zijn lessen combineert hij fun en hard werken; alleen door uitdaging kun je groeien. Tushar vindt het leuk om verschillende stijlen samen te voegen in zijn choreografie. Wil jij verschillende stijlen leren, werken aan performance en een een flinke dosis humor in de les? Dan ben je bij Tushar aan het juiste adres!

Bekijk video Tushar

Kidsdance

Nadège Bergé

Nadège Bergé zal tot aan de herfstvakantie de lessen op de dinsdag en woensdag verzorgen voor de UDC kids! Nadège is een allround geschoolde danseres en performer, die voornamelijk opgeleid is bij het instituut voor podiumkunsten van Lucia Marthas. Ze is zowel een extravert en dynamisch persoon als danseres, door deze allround training komt haar persoonlijke stijl tot uiting binnen de commerciële Jazz funk afdeling. Door ervaring, door middel van stages en het uitvoeren van (live tv-) shows waar ook kinderen bij betrokken waren, werd ze een choreograaf met een groot vermogen om te werken en verbinding te maken met kinderen. Zij zet in haar werkwijze vriendelijkheid voorop en vindt het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt!

Street/Hiphop

Charlotte de Valk

Charlotte heeft ervaring in verschillende dansstijlen; jazz, streetdance, hiphop en Afromix. Charlotte vindt het super om met kinderen te werken en dit sluit ook perfect aan op haar dagelijkse baan als orthopedagoog/kinderpsycholoog. Charlotte werkt in haar lessen aan kracht, uitstraling, teamwork, zelfvertrouwen en vind het tevens belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Charlotte is een zonnetje en zorgt ervoor dat de leerlingen altijd vrolijk naar huis gaan. Charlotte geeft les op de donderdag van 15:45 tot 19:45 uur.

Urban

Bo Sturkop

Bo is 16 jaar en danst al zolang ze zich kan herinneren. Vanaf haar vierde jaar is ze al begonnen met het volgen van danslessen en is vanaf toen geen moment meer gestopt. Op 11 jarige leeftijd kwam Bo terecht bij UDC, waar ze tot op heden nog steeds met veel plezier lessen volgt. In de jaren dat ze bij UDC danst heeft ze veel verschillende stijlen gevolgd, waaronder modern, urban en femme. Naast de reguliere lessen zat Bo ook in wedstrijdteams, hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan en zichzelf nog verder kunnen ontwikkelen als danseres.  Bo geeft nu al een aantal jaren les bij de vereniging waar ze zelf is gestart en vanaf donderdag 13 februari van 17:30 tot 18:30 uur start zij ook haar eigen les bij UDC!