Chériëlle Dollekamp

Cher is sinds 1 februari 2019 de eigenaresse van Utrecht Dance Center. Ook geeft ze zelf les bij de dansschool op locatie Zuid-West.

Haar stijlen zijn urban, femme en dancehall. Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd heeft zij gewerkt als achtergronddanseres en als model voor Nike. Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen. Benieuwd naar de lessen van Cher? Kom dan meedansen op woensdagavond of vrijdag avond!

Bekijk video Chériëlle

Modern/jazz

Sofie Hofstee

Sofie was als kind al met van alles bezig. Ze turnde, deed aan acrobatiek en zat jarenlang bij een jeugdcircus, daar groeide haar liefde voor de podiumkunst. Op haar veertiende begon ze met het nemen van danslessen. Eerst ballroom en latin, maar al snel ook andere stijlen als hip hop, jazz en ballet.
Inmiddels is Sofie een afgestudeerde allround danseres en geeft zij vele danslessen in verschillende stijlen. Vanaf September zal ze modern/jazz lessen gaan geven op de maandag bij UDC.

Bekijk video Sofie

Waacking & urban

Fleur Bomelijn

Fleur heeft het UDC-bloed in haar lijf. Ze is al jaren verbonden aan de dansschool en dan ook niet weg te denken uit het docententeam. Na de MBO urban opleiding in Utrecht succesvol te hebben afgerond studeert Fleur nu aan de Hogeschoool voor de Kunsten in Amsterdam. Fleur is een ervaren dansdocente en vindt het belangrijk dat haar leerlingen plezier hebben in de danslessen, maar zich ook ontwikkelen. Haar choreografieën zijn geaard, energiek en rauw. Dit jaar geeft Fleur les aan tieners, en volwassenen en verzorgt zij een Female Funk les. Wil jij uitgedaagd worden en iedere week een uur knallen? Kom dan meedansen op de donderdagavond!

Bekijk video Fleur

Urban

Cedella Steur

Cedella is de nieuwste aanwinst als dansdocente bij Utrecht Dance Center. Nadat Cedella haar dansopleiding succesvol heeft afgerond is ze als allround danseres aan het werk gegaan en heeft o.a. gedanst voor de MTV EMA’S, Assics, Dancers At Work, JME Agency en de Dinnershow.

Cedella geeft op de dinsdagavond de urban lessen bij Utrecht Dance Center.

”Lesgeven doe ik nu 4 keer in de week en ik vind het geweldig, omdat je het proces van een groep doormaakt. Ik vind het ook mooi om een leerling in mijn les te zien groeien.” – Cedella

Bekijk video Cedella

Urban

Tushar Changoer

Na het succesvol overnemen van Robin’s lessen tijdens haar zwangerschapsverlof is Tushar nu een vaste docent binnen het docententeam van UDC. Tushar is 29 jaar en afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts: uitvoerend en docent dans.
Tushar geeft hiphop aan de advanced groepen en wedstrijdcrews. In zijn lessen combineert hij fun en hard werken; alleen door uitdaging kun je groeien. Tushar vindt het leuk om verschillende stijlen samen te voegen in zijn choreografie. Wil jij verschillende stijlen leren, werken aan performance en een een flinke dosis humor in de les? Dan ben je bij Tushar aan het juiste adres!

Bekijk video Tushar

Street/Hiphop & more

Britt Van Houten

Britt heeft de sport docenten opleiding gedaan en geeft al enige tijd les aan leerlingen tussen de 4 en 16 jaar bij verschillende dansscholen. Ze heeft ook eigen selectie teams die meedoen aan wedstrijden en optredens door het hele land. Ook zit Britt zelf in een selectie team waaruit ze veel ervaring mee op doet in de danswereld. Daarnaast doet ze ook uitvoerend werk als danseres voor o.a. Dancers at work en volgt ze ook nog erg veel danslessen om geschoold te blijven in de stijlen waarin zij lessen geeft. Britt geeft les op de woensdagmiddag bij UDC!

Soon more

Street/Hiphop

Charlotte de Valk

Charlotte heeft ervaring in verschillende dansstijlen; jazz, streetdance, hiphop en Afromix. Charlotte vindt het super om met kinderen te werken en dit sluit ook perfect aan op haar dagelijkse baan als orthopedagoog/kinderpsycholoog. Charlotte werkt in haar lessen aan kracht, uitstraling, teamwork, zelfvertrouwen en vind het tevens belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Charlotte is een zonnetje en zorgt ervoor dat de leerlingen altijd vrolijk naar huis gaan. Charlotte geeft les op de donderdag van 15:45 tot 19:45 uur.

Soon more

Urban

Bo Sturkop

Bo is 16 jaar en danst al zolang ze zich kan herinneren. Vanaf haar vierde jaar is ze al begonnen met het volgen van danslessen en is vanaf toen geen moment meer gestopt. Op 11 jarige leeftijd kwam Bo terecht bij UDC, waar ze tot op heden nog steeds met veel plezier lessen volgt. In de jaren dat ze bij UDC danst heeft ze veel verschillende stijlen gevolgd, waaronder modern, urban en femme. Naast de reguliere lessen zat Bo ook in wedstrijdteams, hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan en zichzelf nog verder kunnen ontwikkelen als danseres.  Bo geeft nu al een aantal jaren les bij de vereniging waar ze zelf is gestart en vanaf donderdag 13 februari van 17:30 tot 18:30 uur start zij ook haar eigen les bij UDC! 

Soon more