Skip to main content
0

Chériëlle Dollekamp

Cher is sinds 1 februari 2019 de eigenaresse van Utrecht Dance Center. Ook geeft ze zelf les bij de dansschool op locatie Zuid-West.

Haar stijlen zijn femme, urban en lyrical/jazz. Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd heeft zij gewerkt als achtergronddanseres en als model voor o.a. Nike. Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op het ondernemen en uiteraard haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen.

Play Video

Bekijk video Chériëlle

Sofie Hofstee

Sofie was als kind al met van alles bezig. Ze turnde, deed aan acrobatiek en zat jarenlang bij een jeugdcircus, daar groeide haar liefde voor de podiumkunst. Op haar veertiende begon ze met het nemen van danslessen. Eerst ballroom en latin, maar al snel ook andere stijlen als hip hop, jazz en ballet.
Inmiddels is Sofie een afgestudeerde allround danseres en geeft zij vele danslessen in verschillende stijlen. Vanaf September zal ze modern/jazz lessen gaan geven op de maandag bij UDC.

Play Video

Bekijk video Sofie

Commercial/jazz

Otmar Martina

Otmar heeft o.a gewerkt als danser voor; The Voice of Holland, the MTV Awards en is te zien in maar liefst 2 campagnes van de Doutzen Stories! Naast zijn vak als uitvoerend danser geeft Otmar les en deelt hij met liefde zijn ervaring en passie voor dans met zijn leerlingen. Otmar zal de commercial/jazz lessen geven vanaf donderdag 3 september.

Play Video

Bekijk video Otmar

Urban

Kevin Varias

Kevin Varias heeft zijn diploma behaald op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Hij heeft o.a jazz, ballet, afro, modern en tap en natuurlijk de stijl wat hem meer beschrijft als danser en dat is urban/hiphop.

Kevin; “Het is heel gaaf om van dansen je werk te kunnen maken. Veel gave dingen heb ik mee mogen maken zoals achtergrond dansen bij festivals waar grote Artiesten optreden onder andere Trey Songz, Miguel, Tyga.”

Ook heeft hij aan een aantal televisie programma’s mee mogen doen, waaronder; Battle On The Dance Floor. Daarnaast had hij de grote eer om in het Koninklijk Theatre Carre in Amsterdam te mogen optreden met een dansproductie.

Kevin; ” Ik vind het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt in dansen. Dat men uitdagingen aangaat in dans en dat ik mijzelf ook steeds blijf uitdagen. “

Play Video

Bekijk video Kevin

Fusion & Heels

Sherida Kartowirjo

Sherida is een allround danseres en choreografeert in verschillende dansgenres die op natuurlijke wijze één worden binnen de muziek. Ze probeert in elke choreografie weer iets nieuws en zorgt altijd voor uitdaging door 360 graden anders te zijn binnen elke creatie die ze maakt.

Sherida danste op de Nederlandse, Duitse, Belgische, Arubaanse en Engelse televisie voor verschillende grote commerciële tv-shows. Zoals The Voice of Holland, Britain’s Got Talent en Dance Dance Dance. In 2019 leefde Sherida haar grootste dansdroom die ze ooit had kunnen wensen door op tournee te gaan in de VS met Aryana Sayeed. Ze danste op podia in Washington D.C., Los Angeles, New York, Texas en San Francisco.

Play Video

Bekijk video Sherida

Commercial

Luis Pauli

Play Video

Bekijk video Sherida

Urban

Claudia Diemont

Play Video

Bekijk video Sherida

Kidsdance

Esperance van Tergouw

Soon more

Play Video

Bekijk video Esperance

Street/Hiphop

Charlotte de Valk

Charlotte heeft ervaring in verschillende dansstijlen; jazz, streetdance, hiphop en Afromix. Charlotte vindt het super om met kinderen te werken en dit sluit ook perfect aan op haar dagelijkse baan als orthopedagoog/kinderpsycholoog. Charlotte werkt in haar lessen aan kracht, uitstraling, teamwork, zelfvertrouwen en vind het tevens belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Charlotte is een zonnetje en zorgt ervoor dat de leerlingen altijd vrolijk naar huis gaan. Charlotte geeft les op de donderdag van 15:45 tot 19:45 uur.

Play Video

Coming soon

Dancehall

Richella Uhlenkamp

soon more…

Play Video

Bekijk video Richella

Jo-An Loersmans

Urban kids

soon more..