Chériëlle Dollekamp

Cher is sinds 1 februari 2019 de eigenaresse van Utrecht Dance Center. Ook geeft ze zelf les bij de dansschool op locatie Zuid-West.

Haar stijlen zijn urban en femme. Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd heeft zij gewerkt als achtergronddanseres en als model voor o.a. Nike. Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op het ondernemen en uiteraard haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen. Benieuwd naar de lessen van Cher? Kom dan meedansen op woensdagavond of vrijdag avond!

Play Video

Bekijk video Chériëlle

Sanne Bothee

Dancehall

Soon more info

Play Video

Bekijk video Sanne

Modern/jazz

Sofie Hofstee

Sofie was als kind al met van alles bezig. Ze turnde, deed aan acrobatiek en zat jarenlang bij een jeugdcircus, daar groeide haar liefde voor de podiumkunst. Op haar veertiende begon ze met het nemen van danslessen. Eerst ballroom en latin, maar al snel ook andere stijlen als hip hop, jazz en ballet.
Inmiddels is Sofie een afgestudeerde allround danseres en geeft zij vele danslessen in verschillende stijlen. Vanaf September zal ze modern/jazz lessen gaan geven op de maandag bij UDC.

Play Video

Bekijk video Sofie

Commercial/jazz

Otmar Martina

Otmar heeft o.a gewerkt als danser voor; The Voice of Holland, the MTV Awards en is te zien in maar liefst 2 campagnes van de Doutzen Stories! Naast zijn vak als uitvoerend danser geeft Otmar les en deelt hij met liefde zijn ervaring en passie voor dans met zijn leerlingen. Otmar zal de commercial/jazz lessen geven vanaf donderdag 3 september.

Play Video

Video Otmar

Urban

Kevin Varias

Kevin Varias heeft zijn diploma behaald op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Hij heeft o.a jazz, ballet, afro, modern en tap en natuurlijk de stijl wat hem meer beschrijft als danser en dat is urban/hiphop.

Kevin; “Het is heel gaaf om van dansen je werk te kunnen maken. Veel gave dingen heb ik mee mogen maken zoals achtergrond dansen bij festivals waar grote Artiesten optreden onder andere Trey Songz, Miguel, Tyga.”

Ook heeft hij aan een aantal televisie programma’s mee mogen doen, waaronder; Battle On The Dance Floor. Daarnaast had hij de grote eer om in het Koninklijk Theatre Carre in Amsterdam te mogen optreden met een dansproductie.

Kevin; ” Ik vind het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt in dansen. Dat men uitdagingen aangaat in dans en dat ik mijzelf ook steeds blijf uitdagen. “

Play Video

Video Kevin

Urban

Cedella Steur

Cedella Adriana is in 2017 afgestudeerd als Allround-danseres op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Na haar opleiding heeft ze met verschillende artiesten mogen werken zoals ; Irsais, Dimash Kudaibergenov, Brandon Howard, Jason Zheng, Bebe Rexa. Op dit moment is Cedella te zien op het podium als nieuw lid van de productie “Together” wat gechoreografeerd word door Donna Chittick. Cedella geeft bij UDC les in de stijlen Hiphop, en heels.

Credits : The Masked Singer NL, The Voice of Holland, MTV EMA’S , SNL

Play Video

Bekijk video Cedella

Urban

Tushar Changoer

Tushar is al jaren een vast docent binnen het docententeam van UDC. Tushar is afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts: uitvoerend en docent dans.
Tushar geeft hiphop aan zowel beginners, intermediate en gevorderde groepen. In zijn lessen combineert hij fun en hard werken; alleen door uitdaging kun je groeien. Tushar vindt het leuk om verschillende stijlen samen te voegen in zijn choreografie. Wil jij verschillende stijlen leren, werken aan performance en een een flinke dosis humor in de les? Dan ben je bij Tushar aan het juiste adres!

Play Video

Bekijk video Tushar

Kidsdance

Nadège Bergé

Nadège Bergé zal tot aan de herfstvakantie de lessen op de dinsdag en woensdag verzorgen voor de UDC kids! Nadège is een allround geschoolde danseres en performer, die voornamelijk opgeleid is bij het instituut voor podiumkunsten van Lucia Marthas. Ze is zowel een extravert en dynamisch persoon als danseres, door deze allround training komt haar persoonlijke stijl tot uiting binnen de commerciële Jazz funk afdeling. Door ervaring, door middel van stages en het uitvoeren van (live tv-) shows waar ook kinderen bij betrokken waren, werd ze een choreograaf met een groot vermogen om te werken en verbinding te maken met kinderen. Zij zet in haar werkwijze vriendelijkheid voorop en vindt het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt!

Play Video

Bekijk video Nadège

Street/Hiphop

Charlotte de Valk

Charlotte heeft ervaring in verschillende dansstijlen; jazz, streetdance, hiphop en Afromix. Charlotte vindt het super om met kinderen te werken en dit sluit ook perfect aan op haar dagelijkse baan als orthopedagoog/kinderpsycholoog. Charlotte werkt in haar lessen aan kracht, uitstraling, teamwork, zelfvertrouwen en vind het tevens belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Charlotte is een zonnetje en zorgt ervoor dat de leerlingen altijd vrolijk naar huis gaan. Charlotte geeft les op de donderdag van 15:45 tot 19:45 uur.

Play Video

Coming soon

Dancehall

Richella Uhlenkamp

soon more…

Play Video

Bekijk video Richella

Luis Pauli

Commercial
Luis Pauli is 20 jaar en afgestuurd aan de MBO opleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) in Amsterdam. Momenteel zit hij in zijn 2e (tevens laatste) jaar van het HBO Lucia Marthas Amsterdam. Hij heeft nu al met veel choreografen uit het binnen- en buitenland mogen werken zoals; Anthony Burrell (Beyoncé & Mariah Carey), Laurent Flament (SYTYCD), Denden Karadeniz (Zero Dance Theatre), Josh Wharmby (Dance Dance Dance, MTV EMA’s) & Kenzo Alvares. Daarnaast heeft hij ook veel optredens mogen doen zoals ‘Koningin Máxima; een leven vol muziek’ in het Koninklijk Theater Carré, ‘Matthijs gaat door’ op NPO1, Eindpresentaties in het theater van RAI Amsterdam en de Dinnershow ‘Brooklyn Nights’ van Studio Aalsmeer.
2 jaar geleden is Luis begonnen met het geven van lessen en is erachter gekomen hoe blij hij word om zijn passie te delen met andere mensen. In zijn lessen vind hij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn, en dat iedereen het beste uit elkaar naar boven kan halen. Luis creëert een sfeer waarin iedereen zichzelf kan ontwikkelen, iedereen fouten durft te maken en waarin er gelachen kan worden. Luis geeft elke zaterdag les bij UDC!