Skip to main content

Cher Dollekamp

Femme

Cher is sinds 1 februari 2019 de eigenaresse van Utrecht Dance Center. Ook geeft ze zelf les bij de dansschool op locatie Zuid-West.

Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd als allround danseres, heeft zij gewerkt als model/danseres voor o.a. Nike, zowel nationaal en internationaal en verschillende (TV) opdrachten mogen doen.

Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op het ondernemen en uiteraard haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen maar vooral samen genieten van een les!

Anouk Timans

Modern/jazz

Anouk is al sinds haar 4de begonnen met het volgen van ballet lessen, op haar 7de kwamen hier ook andere stijlen bij. Toen ze nog maar 11 was, werd Anouk al uitgenodigd voor SYTYCD – the next generation. Na deze auditie wist ze zeker verder te willen groeien in dans, dit leidde al snel naar verschillende wedstrijdteams, dansscholen en het proberen van nieuwe stijlen. Momenteel doet Anouk o.a. uitvoerend werk (zo was ze te zien bij the voice als achtergronddanseres) en daarnaast geeft ze ook op verschillende plekken les waaronder de modern/jazz lessen bij UDC op de donderdagavond!

Tim Waterman

Commercial/jazz

Tim is afgestudeerd aan de dansopleiding Lucia Marthas, na zijn opleiding is zijn carrière als een sneltrein aan het gaan. Hij werkt erg veel als uitvoerend danser en doet de leukste shows en optredens zowel nationaal als internationaal. Tim geeft op de maandagavonden les bij UDC in commercial/jazz waarin iedereen een warm welkom krijgt!

Sherida Kartowirjo

Heels

Sherida is een allround danseres en choreografeert in verschillende dansgenres die op natuurlijke wijze één worden binnen de muziek. Ze probeert in elke choreografie weer iets nieuws en zorgt altijd voor uitdaging door 360 graden anders te zijn binnen elke creatie die ze maakt.

Sherida danste op de Nederlandse, Duitse, Belgische, Arubaanse en Engelse televisie voor verschillende grote commerciële tv-shows. Zoals The Voice of Holland, Britain’s Got Talent en Dance Dance Dance. In 2019 leefde Sherida haar grootste dansdroom die ze ooit had kunnen wensen door op tournee te gaan in de VS met Aryana Sayeed. Ze danste op podia in Washington D.C., Los Angeles, New York, Texas en San Francisco.

Luis Alejandro

Commercial

Luis Alejandro Pauli is 22 jaar oud en is in de zomer van 2022 afgestudeerd aan het HBO van Lucia Marthas Insititute for Performing Arts in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft Luis al een aantal mooie dingen mogen doen als danser. Werken en trainen met (inter)nationale choreografen, les -en workshops geven bij leuke dansscholen en op het moment is hij bezig met repeteren voor de concerten van de populaire Ketnet serie Like Me. Sinds september heeft hij zijn vaste lessen bij Utrecht Dance Center op de woensdagavond. De beginners/intermediate les staat in het teken van stijlgevoeligheid creëren en leren oppikken van choreografie. De intermediate/advanced les raad hij aan als je jezelf wil uitdagen. Het tempo ligt een stuk hoger en de choreografieën vragen ook wat meer van je. In beide lessen staat plezier centraal en Luis vind het belangrijk dat we van elkaar kunnen leren. Benieuwd geworden? Kom vooral een lesje mee doen!

Claudia Diemont

Urban & Femme

Claudia danst eigenlijk heel haar leven al, ze is al jong begonnen met o.a. ballet en urban/hiphop lessen. UDC is haar vaste basis, ze danst al vanaf het begin af aan hier en volgt zoveel mogelijk stijlen per week. Daarnaast ook vele andere lessen om zichzelf zo te blijven opleiden tot allround danseres. Ze geeft haar vaste lessen bij UDC op de dinsdag en donderdag.

Kevin Varias

Hiphop

Kevin Varias heeft zijn diploma behaald op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Hij heeft o.a jazz, ballet, afro, modern en tap en natuurlijk de stijl wat hem meer beschrijft als danser en dat is urban/hiphop.

Kevin; “Het is heel gaaf om van dansen je werk te kunnen maken. Veel gave dingen heb ik mee mogen maken zoals achtergrond dansen bij festivals waar grote Artiesten optreden onder andere Trey Songz, Miguel, Tyga.”

Ook heeft hij aan een aantal televisie programma’s mee mogen doen, waaronder; Battle On The Dance Floor. Daarnaast had hij de grote eer om in het Koninklijk Theatre Carre in Amsterdam te mogen optreden met een dansproductie.

Kevin; ” Ik vind het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt in dansen. Dat men uitdagingen aangaat in dans en dat ik mijzelf ook steeds blijf uitdagen. “

Richella Uhlenkamp

Dancehall

Richella heeft in 2016 de dansopleiding PACT afgerond en vond al snel plezier in het geven van dansles. Al ruim 8 jaar heeft zij ervaring als dansdocent en heeft energie voor 100. Die energie geeft ze dan ook graag door aan haar leden. Plezier en kennis vindt zij het belangrijkste tijdens haar danslessen.

Isabelle Brugman

Street/urban kids

Isabella is afgestudeerd aan Lucia Marthas te Amsterdam. Sindsdien is ze volop, in zowel uitvoerend danseres als docent, aan het werk. Isabella geeft op de maandag de kids lessen van 6 t/m 12 jaar! Tijdens de lessen van Isabella laat ze de kinderen niet alleen veel bewegen maar er is ook ruimte voor fantaseren, ontdekken, creeëren, experimenteren om het lichaam te leren beheersen. Door dans leren leerlingen van en over zichzelf, de ander en hun omgeving.

Katy

Kids dance

Katy verzorgd de kids dance bij UDC. Katy laat ieder kind op zijn of haar gemak voelen in de les, ze is ontzettend behulpzaam en lief. Elke les word er gewerkt aan belangrijke elementen waardoor de kinderen afzonderlijk maar ook met elkaar groeien in de les. Ze worden bewuster van hun lichaam, het helpt bij de sociaal-emotionele ontwikkeling en er wordt op een positieve manier gewerkt aan het zelfvertrouwen van het kind.

Jip Koenders

Sweaty Sunday & Commercial/femme

Jip is vanaf jongs af aan al met muziek, dans en theater in aanraking gekomen. Sinds 2022 is ze bij UDC terecht gekomen en veel lessen gaan volgen in verschillende stijlen. Jip studeert momenteel HBO sportkunde en geeft naast haar opleiding en danslessen personal training. Elke zondag geeft zij een full body workout les bij UDC en vanaf maart zal zij ook les gaan geven in commercial/femme!

Charlotte de Valk

Street/urban kids

Charlotte heeft ervaring in verschillende dansstijlen; jazz, streetdance, hiphop en Afromix. Charlotte vindt het super om met kinderen te werken en dit sluit ook perfect aan op haar dagelijkse baan als orthopedagoog/kinderpsycholoog. Charlotte werkt in haar lessen aan kracht, uitstraling, teamwork, zelfvertrouwen en vind het tevens belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Charlotte is een zonnetje en zorgt ervoor dat de leerlingen altijd vrolijk naar huis gaan. Charlotte geeft les op de donderdag van 15:45 tot 19:45 uur.

Translate »