Skip to main content
0
Over ons

Utrecht Dance Center

Utrecht Dance Center bezit alle kwaliteiten die voor een goede dansschool van belang zijn. De docenten die de danslessen verzorgen zijn allen experts binnen hun vakgebied. In de lessen kijken ze naar het individu en proberen zo het beste in ieder naar boven te halen. Er is daarom gekozen voor een maximum van 25 leerlingen per dansles bij jeugd/volw en bij de kids is er een maximum van 15 leerlingen per les. Zo krijgt iedereen de benodigde aandacht.

Utrecht Dance Center heeft 2 locaties, beide locaties worden geleid door Chériëlle Dollekamp. Naast Chériëlle worden er o.a. ook lessen gegeven door; Kevin Varias, Otmar Martina, Claudia Diemont, Anouk Timans, Richella Uhlenkamp, Luis Pauli, Sherida Kartowirjo.

Sfeer

Sfeer binnen de dansles is zeer belangrijk. Naast een goede sfeer waarin de leerling zich kan ontwikkelen staan veiligheid en gezelligheid hoog in ’t vaandel. Bij Utrecht Dance Center kan en mag iedereen zichzelf zijn.

Dansgroepen

Danslessen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau. Tijdens de les wordt de lat altijd net ietsje hoger gelegd om de leerlingen uit te dagen en naar een hoger niveau te tillen.

Eindvoorstelling

Voor iedereen die bij UDC komt dansen is er elk jaar de gelegenheid om tijdens een eindvoorstelling in de spotlight te staan en te laten zien wat hij of zij heeft geleerd. Tijdens de eindvoorstelling is iedereen welkom om te komen kijken. Daarnaast doet UDC mee aan enkele andere evenementen in en rondom Utrecht en kunnen leerlingen gevraagd worden voor extra optredens.

Team

Benieuwd naar de docenten van Utrecht Dance Center?

Klik hier
Translate »