Skip to main content

Workshops

Utrecht Dance Center geeft verschillende workshops:

Dansworkshops

Utrecht Dance Center heeft al vele workshops verzorgd. Dit kan eenmalig zijn of een lessenreeks. UDC heeft danslessen verzorgd voor o.a. Het X11 School voor Grafimedia, Het Christelijk Gymnasium te Utrecht, Amadeus Lyceum te Vleuten, De Utrechtse School en Het Cambium College te Zaltbommel.

Kinderfeestjes

Utrecht Dance Center maakt van jouw kinderfeestje een dansspektakel! Geef in een echte dansstudio jouw feestje en leer een toffe choreo op muziek door jou uitgekozen. Aan het einde van de workshop kan er een optreden worden gegeven voor alle ouders.

Vrijgezellenfeestje

Even alle bruiloftstress loslaten en heerlijk dansen met jouw vriendinnen/vriendengroep. Of leer een dans aan die opgevoerd kan worden tijdens de bruiloft (een flashmob of een dans waarin de bruid op het hoogtepunt haar boeket gooit). Voor een gezellig, swingend vrijgezellenfeest boek je een dansworkshop door Utrecht Dance Center!

Optredens

Utrecht Dance Center heeft leerlingen die regelmatig optredens verzorgt in en rondom Utrecht. Heeft u een evenement of een festival waarvoor een u een spetterende dansact zoekt? Dan bent u bij Utrecht Dance Center aan ’t juiste adres.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Stuur dan gerust een whatsapp bericht of een  e-mail.

Translate »