Skip to main content

FAQS UDC-show 2024
Hieronder de vragen en antwoorden over de show.

1) Waar en wanneer vindt de show plaats?
De show vindt plaats op vrijdag 15 november in de Stadsschouwburg te Utrecht! Je zult 2 keer over dezelfde show dansen. Ook de generale zal die dag (begin middag) plaatsvinden, handig om hier rekening mee te houden.

2) Hoe werkt alles?
Je kunt je per choreografie/stijl inschrijven, er wordt 1 choreografie aangeleerd in 7 lessen (inclusief opstellingen etc), je traint vervolgens met een vaste groep (die zich voor die stijl heeft ingeschreven). De meeste trainingen worden gepland in het vaste lesrooster.

3) Wanneer vinden de trainingen plaats?
De trainingen voor de show vinden plaats in de laatste week van september, geheel oktober en begin november.

4) Voor hoeveel choreografiee╠łn/stijlen kan ik me inschrijven?
Je kunt maximaal 4 stijlen kiezen om in de show te dansen, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om zich aan te melden voor de trainingen. Exclusief Solo’s/duo’s of kleine groepen (worden benaderd door Cher).

5) Kan ik me inschrijven voor een duo of kleine groep?
Je kan zeker aangeven dat je interesse hebt hiervoor. Voor een duo of klein groepje zal je worden benaderd door Cher, uiteraard in overleg met de docent zal er een duo of groepje samengesteld worden. Let op hier zitten wat extra kosten aan verbonden (zie tarievenoverzicht).

6) Wat moet ik doen als ik een les niet kan bijwonen?
Je bent verplicht aanwezig te zijn bij de lessen 7 waarvoor je je inschrijft. Ben je ziek of heb je iets anders, zorg er dan voor dat je van iemand anders in de groep leert, je wilt de groep en de docent niet ophouden. Houd er rekening mee dat het voor de hele groep, docent en jezelf het beste is dat je echt probeert aanwezig te zijn in de 7 lessen.

7) Wat moet ik doen als ik niet wil dansen bij de show?
Als je niet aan de show mee wilt doen, zijn er uiteraard nog genoeg andere lessen te volgen, waarvoor je je gewoon elke week kunt aanmelden. In de maanden oktober en begin november zullen de meeste lessen starten met de trainingen voor de show en dus niet toegankelijk zijn als je niet mee doet.

8) Zijn er kosten aan verbonden?
Ja, per choreografie wordt een bijdrage gevraagd zodat wij in een prachtig en groot theater kunnen optreden! Het overzicht van deze kosten kun je per mail [email protected] of whatsapp +31620043401 opvragen.

9) Kunnen niet-leden ook meedoen?
Ja, ook niet-leden kunnen zich inschrijven voor de show.

10) Wat is het maximale aantal per groep?
Het maximale aantal dansers dat ik per groep wil inzetten is ongeveer 23-25 personen, afhankelijk van welke stijl. Voor modern/jazz zal dit bijvoorbeeld een stuk minder zijn. Wanneer het maximum bereikt is, is de groep vol en kun je je dus niet meer inschrijven voor die stijl, mits er nog plek is voordat de trainingen beginnen.

11) Wanneer start de kaartverkoop?
Tickets zijn begin oktober online verkrijgbaar, alle informatie wordt tegen die tijd per e-mail verzonden.

12) Hoe kan ik mij inschrijven?
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de website; https://utrechtdancecenter.com/udc-show-2024/

 

 

Translate ┬╗