Skip to main content
0
Scroll down to sign up!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de show van UDC! Uiteraard wil ik je graag  op de hoogte brengen van de eerst nodige informatie.

1) Waar en wanneer zal de show plaatsvinden?

De show zal plaats gaan vinden op 19 november OF 3 december, de exacte datum krijg je uiteraard z.s.m. te horen! Dit hangt nog af van een aantal antwoorden waar ik nog op wacht, ik hoop dit voor eind mei te weten.

 

2) Hoe gaat alles in z’n werk?

Je kunt je opgeven per choreografie/stijl, 1 choreografie wordt in 7 lessen aangeleerd (inclusief opstellingen en wissels), je traint dan met een vaste groep (die zich heeft opgegeven voor die stijl). De meeste trainingen zullen in het vaste lesrooster worden ingepland 

 

3) Wanneer zullen de trainingen plaatsvinden?

De trainingen voor de show zullen plaatsvinden tussen eind augustus en november (m.u.v. dancehall, die zal eerder starten ivm de zwangerschap van Richella). Bij iedere docent zullen de 7 lessen in andere weken vallen, dit omdat de meeste trainingen onder reguliere/vaste lestijden plaats zullen gaan vinden en voor mensen die niet met de show mee willen doen, moeten er ook genoeg lessen te volgen blijven.

 

4) Voor hoeveel choreografieën/stijlen kan ik me opgeven?

Je kunt maximaal 4 stijlen kiezen om te dansen in de show, dit zodat er voor iedereen genoeg ruimte is om zich op te geven voor de trainingen. M.u.v. Solo’s/ duo’s of kleine groepjes (zullen benaderd worden door Cher).

 

5) Wat als ik een les niet kan?

Je dient de lessen 7 waar je je voor opgeeft aanwezig te zijn, mocht je een keer ziek zijn of iets anders hebben dan graag zorgen dat je het aanleert van een ander uit de groep en de groep/docent niet ophoudt. Houd er wel rekening mee dat het fijn is voor de gehele groep, docent en jezelf dat je echt probeert om in de 7 lessen aanwezig te zijn. Bij afwezigheid graag z.s.m. afmelden.

 

6) Wat als ik niet mee wil dansen met de show?

Mocht je niet mee willen doen met de show dan zullen er uiteraard nog genoeg andere lessen te volgen zijn, waar je je gewoon wekelijks voor kunt aanmelden. Binnen de maanden eind aug t/m nov zullen er wel zo nu en dan wat lessen niet toegankelijk zijn. 

 

7) Zitten er kosten aan verbonden?

Ja, per choreografie wordt er een kleine bijdrage gevraagd zodat we in een mooi theater kunnen staan! Het overzicht van deze kosten is ook toegevoegd aan de bijlage van deze e-mail. 

 

8) Kunnen er ook niet-leden meedoen?

Ja, ook niet leden kunnen zich opgeven voor de show maar zij zullen dan ook een andere bijdrage betalen dan leden van UDC (zie andere bijlage).

 

9) Wat is het maximaal aantal per groep?

Het maximaal aantal dansers wat ik wil hanteren per groep is ongeveer 22 mensen. Als dit aantal bereikt is, zal de groep vol zitten en kun je je dus niet meer inschrijven voor die stijl, mits er voor de trainingen beginnen er nog plek vrij komt. 

 

9) Wanneer zal de kaartverkoop van start gaan?

Begin oktober zullen er kaarten online verkrijgbaar zijn, alle informatie hierover zal tegen die tijd per mail toegestuurd worden.

 

10) Hoe kan ik me opgeven?

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op deze pagina (scroll naar beneden)


Voor meer informatie over de show kun je mailen naar info@utrechtdancecenter.com

+31620043401

www.utrechtdancecenter.comTranslate »